Despre carte

copy-2-of-corporatistul1.jpg„Corporatistul” reprezinta piatra mea de incercare. Este romanul pe care n-am crezut vreodata ca il voi scrie, dar care, fara indoiala, a vrut neaparat sa fie scris.

Dupa o experienta de zece ani intr-o multinationala, timp in care scrisul era pentru mine fata morgana, mi-am luat inima in dinti, trecutul l-am mototolit intr-un buzunar si cu viitorul tatuat pe frunte am sarit fara parasuta, plutind vreme de sase luni in incredibila lume a cuvintelor nerostite, care vor cu tarie sa fie auzite. Le-am tradus pe fiecare asa cum am stiut mai bine, transpunand liric o poveste corporatista.

Desi la prima vedere lasa impresia unui manifest, „Corporatistul” este cu convingere un roman despre regasirea sinelui,  intocmirea legendei unei harti, cautarea iubirii si abandonarea unui destin fabricat.

Succinta cronica de familie, istorie unei camaraderii si a unei rivalitati, poveste de dragoste si nostalgica reamintire a Romaniei la zece ani dupa Revolutie, toate infasurate intr-o atmosfera corporativa tesuta atent cu terminologie specifica, romanul poate insemna regasire sau deja-vu pentru multi corporatisti sau introducere in tema pentru cei care viseaza la o cariera intr-o multinationala.

Reportaj apărut la Televiziunea din Piteşti după lansarea de carte de la Centrul Cultural:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: